Burgmans Projectmanagement is in 2010 opgericht door Wouter Burgmans. De afgelopen 15 jaar heeft Wouter Burgmans in diverse projecten als projectmanager gewerkt.

Wouter Burgmans heeft ruime ervaring als senior projectmanager van complexe huisvestingsprojecten. Hij heeft voor diverse commerciële, overheids- en niet overheidsorganisaties grote (her)huisvestings- en nieuwbouwprojecten uitgevoerd waarvan bijna altijd facilitaire conceptontwikkeling, geïntegreerde contractering en werkplekontwikkeling een belangrijk onderdeel was. Wouter voert zijn projecten altijd uit op het snijvlak tussen facility management, huisvesting en gebruikers. Wouter bevindt zich graag in complexe, veranderende omgevingen en is altijd op zoek naar mooie uitdagingen in projecten.

Karaktertyperingen die passen bij Wouter zijn: doortastend, gedreven, de dingen goed doen of niet doen, een ‘afmaker’, betrouwbaar, humor en gezond eigenwijs.

De activiteiten van Burgmans Projectmanagement worden sinds eind 2018 uitgevoerd vanuit Spanje. Wij zijn in 2018 verhuisd naar Andalusië in het zuiden van Spanje en zijn daar Cortijo La Zapatera gestart. Zie ook onze website

Download hier mijn cv.